Video ja galerii: Laser Radial Noorte Euroopa Meistrivõistlused avati eile Kalev Jahtklubis

PIRET SALMISTU
, Kalev Jahtklubi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärast kahte päeva registreerimist, paatide mõõtmist ja kontrolli ning treeningfsõitu, toimus eile õhtul Kalev Jahtklubi Lipuväljakul Laser Radial Noorte Euroopa Meistrivõistluste avatseremoonia. Ligi 200 noort purjetajat koos treenerite, sõprade ja pereliikmetegea said nautida mõnusat päikesepaistet, lipumastis lehvimas uhkelt 26 riigi lipud.

Kalev Jahtklubi kommodoor Kalev Vapper tervitas külalisi Kalev Jahtklubis ja tutvustas võistluse võtmeisikuid: peavõistlusjuht Viljar Seppa, rahvusvahelise zürii esinaist Sylvie Harle't Prantsusmaalt, Rahvusvahelise Laser Klassiliidu (ILCA) asepresident ning peamõõtha Macrino Macri't Itaaliast ja teisi võistlusametnikke. Külalistele tutvustati klubi ja Tallinna ajalugu ning näidati põnevat, 1980.a Moskva Olümpiamängude Tallinna Purjeregatist valminud lühifilmi, mida kommenteeris ka 1980.a purjeregatti kommenteerinud Kalev Vapper. 

Võistluste lipu koos Rahvusvahelise Laser Klassiliidu lipuga heiskasid regati direktor Indrek Ilves ja ILCA asepresident Macrino Macri.

Õhtu jätkus mõnusa live-muusika saatel ja nauditava kitarri- ja lauluetteaste tegi Peter Põder. Pakutud pirukad ja jäätis tegid olemise veel mõnusamaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles