Galerii: Karpak langes üheksandaks, Puusta on 12. ning Rammo 25. kohal

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna jätkus Rios purjetamise programm ja võistlustules oli kolm eestlast: Ingrid Puusta (RS:X), Deniss Karpak (Finn) ning Karl-Martin Rammo (Laser).

Karpak saavutas avasõidus viienda koha, kuid lõpetas teise sõidu 14. kohal ning langes kokkuvõttes 9. positsioonile.

Ingrid Puusta oli RS:Xi neljandas sõidus üheksas ning viiendas sõidus kaheksas ning kuuendas sõidus 11. Kokkuvõttes on ta 11. positsioonil (1. sõit 18., 2. sõit 13., 3. sõit 12.)

Karl-Martin Rammo on nelja sõidu järel 25. kohal (1. sõit 24., 2. sõit 19., 3. sõit 17., 4. sõit 45.). Algselt märgiti Rammole kokkuvõttes 26. koht, aga kuna Rammo pidi neljandas sõidus tegema poolaka Kacper Ziemenski süül kaks trahviringi, andis Rammo sisse protesti. Kohtunikud rahuldasid selle ja seega langes Poola purjetaja Rammost tahapoole.

Postimees hoiab lugejaid sõitude käiguga kursis tekstipõhise ülekande vahendusel.

Enne tänaseid sõite:

Kui Karpaki jaoks täna alles algab võistlus, siis nii Puusta kui Rammo alustasid juba eile. Avapäeva sõitude järel on Puusta oma klassis 14. kohal, Rammo hoiab 22. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles