GALERII: SRC Zoom8 MM-i meeleolukad tipphetked

Eesti Jahtklubide Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saaremaal krooniti esmakordselt maailma spordiajaloos maailmameistrid, täpsemalt purjetamise Zoom8 noorteklassis. Võistluslikku pinget, põnevust ja spordinaudingut jätkus kogu nädalaks, vaata lähemalt galeriist!

Maailmameistriteks tulid Soome purjetajad Ilari Muhonen ja Cecilia Dahlberg. Eesti koondislased jäid seekord ülinapilt medalist ilma - Keith Luur Pärnu Jahtklubist sai 4. koha ning Jakob Haud Rein Ottosoni Purjespordikoolist 5. koha.

Varasemalt on meie poisid pärjatud tiitlivõistluste medalitega - Luur on Euroopa meister 2015 ning Haud mullune MM-i pronks ja Euroopa meister 2014.

Tüdrukute arvestuses teenis eestlastest kõrgeima koha, 12. koha Helen Pais Kalev Jahtklubist.

SRC Zoom8 klassi maailmameistrivõistlustest võttis osa 120 purjetajat mitmelt kontinendilt, Eesti noorsportlasi oli kokku 32.

Zoom8 klass on hüppelauaks paljudele tulevastele olümpiasportlastele, näiteks 2002. aastal tuli Zoom8 maailmameistriks Karl-Martin Rammo.

SRC Zoom8 MM-i korraldas Saaremaa Merispordi Selts koostöös Zoom8 rahvusvahelise klassiliidu ja Eesti Jahtklubide Liiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles