Pildid: Phelpsi vihavaenlast tabas kaotuse järel mõnituste laine

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Phelps (paremal) ja Chad Le Clos .
Michael Phelps (paremal) ja Chad Le Clos . Foto: SCANPIX

Eile Rio olümpial meeste 200 meetri liblikujumises medalist ilma jäänud Chad le Clos, kes on tuntud Michael Phelpsi suure rivaalina, on sattunud sotsiaalmeedias naljahammaste küüsi.

Le Closi ja Phelpsi vihavaen ulatub 2012. aastasse, kui Ameerika superujuja ootamatult 200 meetri liblikujumises kuldmedalist ilma jäi, sest just le Clos teda edestada suutis ja ise olümpiavõitjaks tuli. Toona hõbeda saanud Phelps uuendas kahe mehe «suurt sõprust» Rio olümpiamängude poolfinaalis, kui le Clos enne basseini hüppamist motivatsioonitantsu esitas ning ameeriklane teda sotsiaalmeedias suureks hitiks muutunud «surmapilguga» jõllitas.

Ööl vastu tänast said kaks kanget uuesti kokku 200 meetri liblikujumise finaalis, kus seekord sai kulla kaela Phelps ja neljandaks jäänud le Clos oli esimene, kes medalist ilma jäi. Selle järel sattus Lõuna-Aafrika Vabariigi ujuja kiirelt mõnituste laine keskele, kui sotsiaalmeedias hakati temast postitama pilte, kus peamiseks motiiviks oli kuulsa NBA korvpalluri Michael Jordani nuttev nägu, mis pärineb aastast 2009, kui mees pääses NBA kuulsuste halli. Samas leidsid naljahambad ka teisi humoorikaid pilte - näiteks kasutati ära ka Phelpsi n-ö surmapilku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles