Suur huvi Eesti mängu vastu toob Pärnu Rannastaadionile lisatribüüni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondis.
Eesti jalgpallikoondis. Foto: Eero Vabamägi

Seoses suure huviga 31. augustil peetava Eesti-Malta maavõistluse vastu paigaldatakse Pärnu Rannastaadionile lisatribüün. Vastava kokkuleppe tegi jalgpalliliit Pärnu linnaga.

Lisatribüüni paigaldamise tingis rõõmusõnum, et värskelt valminud staadioni peatribüüni 1501 istekohta on välja müüdud ning juba on soetatud ka üle 400 seisupileti. Lisatribüün hakkab paiknema peatribüüni kõrval.

Lisatribüüni piletid hinnaga 9 eurot tulevad Piletilevis müügile neljapäeval, 11. augustil kell 10. Kes on soetanud seisupileti ja soovib nüüd osta istekoha lisatribüünile, siis tuleks tegutseda järgmiselt: esmalt soetada istekoht lisatribüünile ja seejärel seisupilet Piletilevile tagasi müüa (lisainfot saab info@piletilevi.ee aadressil, tagasimüük peab toimuma hiljemalt 25. augustiks).

«Eeskätt pärnakate, aga ka meie külaliste suur huvi Eesti jalgpallikoondise mängu vastu tõestab taas, et oleme spordilembene linn ja rahvuskoondise tulek väga oodatud sündmus. See kõik kinnitab ka tehtud valikute ja investeeringu õigsust, mille üle tunnevad rõõmu nii sportlased kui pealtvaatajad,» lausus Pärnu abilinnapea Jane Mets.

«Tahaksin kogu linna nimel tänada jalgpalliliitu, et Eesti-Malta maavõistlus just Pärnusse otsustati tuua,» lisas Mets.

«Meil on hea meel, et pärnakad soovivad suvele punkti panna just jalgpallikoondise mängule kaasa elades. Täname Pärnu Rannastaadionit ja Pärnu linna koostöö eest – lisatribüün aitab luua parimad võimalikud tingimused suurema hulga huviliste vastuvõtmiseks,» ütles jalgpalliliidu president Aivar Pohlak.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles