Pronksmedali võitnud Eesti sõudjad saabuvad täna südaööl koju

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängudelt sõudmises pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed jõuavad Eestisse tagasi esmaspäeva ning neljapäeva öösel.

Tõnu Endrekson, Andrei Jämsä, treener Matti Killing ja taustajõud Liisbet Puust ning Sten Erik Anderson jõuavad Barsiiliast tagasi 15. augusti öösel kell 00:10. Allar Raja ja Kaspar Taimsoo saabuvad omakorda 18. augustil öösel kell 00:05.

Eesti Olümpiakomitee ootab kõiki olümpiasangarite perekondi, sõpru, fänne ja toetajaid medaliste tervitama mõlemal saabumispäeval Tallinna Lennujaama Vanas Terminalis. 

Eesti olümpiamedalistide ja olümpiadelegatsiooni liikmete pidulik vastuvõtt toimub vahetult pärast olümpiamängude lõppu, 23. augustil Tallinna Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles