Bussijuhi isetegevus tekitas Briti ujujale äreva olukorra

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Francesca Halsall Rio olümpiamängude 50 meetri vabaujumise poolfinaalis.
Francesca Halsall Rio olümpiamängude 50 meetri vabaujumise poolfinaalis. Foto: SCANPIX

Suurbritannia ujuja Francesca Halsall teatas pärast bussiga valesse võistluspaika saabumist, et korraldajad peavad kogu võistluse nüüd peatama, kuni tema kohale jõuab, vahendab Inglismaa väljaanne BBC.

26-aastane britt suundus olümpiakülast koos kahe kaaslase Jeanette Otteseni (Taani) ja Aliaksandra Herasimeniaga (Valgevene) bussi peale, et asuda võistlustulle 50 meetri vabaujumise poolfinaalis. Oma soovist hoolimata sõidutas bussijuht sportlased hoopis olümpiastaadionile, kus toimuvad kergejõustiku- ja jalgpallivõistlused.

Juhtumist kuulduna tegid korraldajad ajakavas korrektuurid ning nii pääses Halsall võistlema. Muutused tasusid end ära, sest britt võitis oma poolfinaali ajaga 24,41. «Antud intsident ei viinud mind endast välja. Ma olen ka varem pinge all ujunud ning jõudsin finaali, mis on peamine,» rääkis Halsall. Ta lisas lõbusalt, et kui satub homse finaali eel õigesse bussi, siis on kõik korras.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles