Margus Hunt sattus tohutu kriitikatule alla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Minnesota Vikings vs Cincinnati Bengals
Minnesota Vikings vs Cincinnati Bengals Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli meeskond Cincinnati Bengals pidas esimese hooajale eelneva kontrollkohtumise ja tunnistas Minnesota Vikingsi 16:17 paremust. Bengalsi kaitseliinis tegutsev Margus Hunt sattus pärast mängu tohutu kriitikatule alla ning arvatakse, et selle esitusega mängis eestlane maha oma koha Benglasi põhihooaja koosseisus.

Benglasi tegemisi kajastav portaal cincyjungle.com tõi välja kohtumise suurimad võitjad ja kaotajad. Kõige suuremaks ebaõnnestujaks peetakse just Hunti. «Sellest pidi tulema hooaeg, kus Margus Hunt viimaks läbi murrab, kuid ta oli esimese kontrollmängu kõige suurem pettumus. Kas see oli piisav, et ta lõpuks meeskonnast välja arvata? Meie igal juhul loodame.»

Portaal kirjutab, et Hunt jättis mulje, nagu ei olekski ta enam ameerika jalgpalli mängimisest huvitatud. Tõsise kahtluse alla seatakse Hundi koht 53-liikmelises põhihooaja meeskonnas. Samas seisab ees veel kolm kontrollmängu ning Hundil on võimalik teha vigade parandus.

Hundi peamine konkurent mänguajale, Will Clarke, näitas samal ajal suurepärast mängu ja teda loeti mänguõhtu suurimate võitjate hulka. Clarke tegi Vikingsi vastu selge arenguhüppe ja näitas, et on suvega paremaks muutunud.

Cincyjungle.compani lõpuks Hundile karmi hinnangu: «Ta lihtsalt ei olnud NFLi tasemel mängija.»

18. augustil kohtub Benglas Detroit Lionsiga. NFLi põhihooaeg algab 11. septembril, kui külla sõidetakse New York Jetsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles