Ragnar Klavan edukast debüüdist: ega mul Arsenalist kahju ei ole

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ja Arsenali kohtumine. Ragnar Klavan (vasakul) võitleb Alexis Sancheziga.
Liverpooli ja Arsenali kohtumine. Ragnar Klavan (vasakul) võitleb Alexis Sancheziga. Foto: SCANPIX

JALGPALL. Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani debüüt Inglismaa kõrgliigas kujunes peadpööritavaks, ent lõppes ülimagusa 4:3 võiduga võõrsil Londoni Arsenali üle.

Ajalugu teinud Klavani – mitte kunagi varem pole eestlasest väljakumängija Inglismaa kõrgliigas platsile jooksnud – ja tema tööandja Liverpooli jaoks algas kohtumine raskelt, kui Arsenali surve loogilise lõpetusena viis Theo Walcott kodumeeskonna pooltunni möödudes juhtima. «Alguses oli meil kõigil raskusi, esimesed 15–20 minutit oli meie mäng väga rabe,» lausus Klavan tagasiteel Liverpooli tiimbussist Eesti ajakirjanikele telefoniintervjuud andes.

Avapoolaja lisaminutil viigistas Philippe Coutinho ilusa karistuslöögiga seisu, teise poolaja alguses lükkas Liverpool aga sisse võimsa käigu, kui paarikümne minutiga lõid Coutinho, Sadio Mane ja Adam Lallana kolm väravat. Mäng polnud veel tehtud, sest Arsenal jõudis kahe vastutabamusega veel ohtlikku lähedusse, kuid viigini enam mitte. Klavan pole iial saladust teinud, et Inglismaa klubidest on tema lemmik just Arsenal, ent kinnitas: veri on paksem kui vesi. «Kas mul on neist kahju? Kahjuks ei ole!» naeris ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles