Rasmus Mägi sattus tugevasse eeljooksu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rasmus Mägi Rio olümpiakülas.
Rasmus Mägi Rio olümpiakülas. Foto: Tairo Lutter

Rio olümpiamängudel tulevad homme starti 400 m tõkkejooksjad, kellel on kavas eeljooksud. Eestlastest on sel alal stardis Rasmus Mägi ja Jaak-Heinrich Jagor.

2014. aasta EM-hõbe Mägi tuleb rajale kolmandas eeljooksus, kus ta stardib kaheksandal rajal. Tänavuse hooaja tippmarke kõrvutades on Mägi enda eeljooksu neljas mees.

Poolfinaali pääsevad iga eeljooksu kolm paremat ning kuue jooksu peale veel kuus meest aegadega.

Kolmanda eeljooksu soosikuks on Puerto Rico jooksja Javier Culson (hooaja tippmark 48,63). Mägist paremat aega on sel aastal näidanud veel norralane Karsten Warholm (48,84) ja jamaikalane Roxroy Cato (48,96). Mägi tänavuse hooaja parimaks tulemuseks on 49,04.

Hooaja parimate aegade arvestuses järgnevad eestlasele kuubalane Jose Luis Gaspar (49,17) ja Kasahstani jooksja Dmitri Koblov (49,39).  

Jagor osaleb teises eeljooksus, kus ta stardib kaheksandal rajal. Hooaja tippmarkide arvestuses on ta kaheksa mehe seas seitsmes.

Meeste 400 m tõkkejooksudega tehakse algust Eesti aja järgi kell 17.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles