Flora uus spordidirektor Hurt: vestlesin Dortmundi peatreeneriga poolteist tundi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norbert Hurt
Norbert Hurt Foto: Tairo Lutter

Augusti algusest tegutseb FC Flora jalgpallimeeskonna spordidirektorina endine peatreener Norbert Hurt. Esimene tööots viis teda augusti alguses Šveitsi, kus ta vaatles nädal aega Saksamaa tippklubi Dortmundi Borussia treeninglaagrit.

«Sain vaadata kõiki treeninguid, ka kinniseid – peale ühe, see oli enne isikliku kontakti tekkimist [Dortmundi Borussia peatreeneri] Thomas Tucheliga – ja treeningmänge Sunderlandi ja Bilbao Atleticu vastu. Mõistagi oli suurepärane kogemus vestelda Dortmundi peatreeneriga poolteist tundi jalgpallist,» rääkis Hurt intervjuus Flora kodulehele.

«Hakkan valmistama ette presentatsiooni treeneritele, sest infot mida kaasa võtta ja läbi seedida sain väga palju. Dortmundi Borussia on oma lähenemiselt esindusmeeskonna komplekteerimisele ja sportlikult filosoofialt Florale ideede ammutamiseks sobiv eeskuju,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles