Pildid: Rio on kõige romantilisem olümpia? Seal on toimunud neli kihlumist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Olümpiamängudel toob kuulsust medali võitmine, kuid nüüdsel Rio olümpial on neid sportlasi, kes on kuulsust kogunud ka kihlumisega.

Rios on seni toimunud neli kihlumist, millest kõige viimane leidis aset esmaspäeval, kui Briti kergejõustiklane Tom Bosworth palus oma elukaaslase Harry Dineley kätt, edastab Daily Mail.

Rios 20 kilomeetri kõndimises 20. koha saanud inglasest rekordimees Bosworth tegi ettepaneku kuulsal Copacabana rannal.

Bosworth pani Twitterisse pildid, millel  on teda näha rannal partneri ees põlvele laskununa. Dineley omakorda edastas tviidi, et ta võttis ettepaneku vastu ja kõik on hästi. Briti olümpiakoondise liikmed õnnitlesid kihlunuid.

Veel on Rios kihlunud inglannast ratsasportlane Charlotte Dujardin ja ta elukaaslane Dean Wyatt Golding. Mees küsis pärast seda, kui naine sai naiskonna koolisõidus kulla, kas ta abiellub temaga, ja Dujardin vastas jaatavalt.

Rios on õnnelikuks paariks ka hiinlastest vettehüppajad He Zi ja Qin Kai. Mees kosis naist medalipoodiumil ühele põlvele laskudes pärast seda, kui He Zi sai hõbemedali. Lisaks medalile on hiinlannal nüüd kihlasõrmus ja klaasanumas roos armastuse märgiks.  

Rio olümpia esimene kosimine toimus mängude viiendal päeval, kui vabatahtlik Marjorie Enya kosis oma pikaajalist elukaaslast, Brasiilia koondise ragbimängijat Isadora Cerullot, saades jaatava vastuse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles