Ekspertide uskumatu hinnang: Bolt teenis 100 meetri finaalis iga sekundi eest miljoneid (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Briti väljaanne Mirror vahendas, et finantsekspertide sõnul teenis Jamaica sprinter Usain Bolt 100 meetri finaalis iga sekundi eest viis miljonit inglise naela.

Bolt võitis ööl vastu esmaspäeva meeste 100 meetri jooksu ja krooniti sel distantsil kolmandat korda olümpiavõitjaks. Jamaica mehe võiduaeg oli 9,81 ja Mirrori sõnul on eksperdid väitnud, et iga sekund selles finaalis toob Boltile järgneva aasta jooksul kaasa ligikaudu 5 miljoni naela suuruse reklaamitulu suurenemise.

«Usain on iga turundusinimese unistus. Brändid tahavad tema arvelt raha teenida, kui ta oma karjääri lõpule läheneb. Kui korraldada lahkumisturnee, siis sellega võiks varanduse kokku ajada,» rääkis Mirrorile ühe turundusagentuuri esindaja Paul Garbett.

Hetkel on Boltil kümnete miljonite väärtuses teenitud raha sponsorlepingutest selliste firmadega nagu Virgin Media, Puma, Gatorade ja Hublot.

Rio olümpial püüab Bolt veel esikohti ka 200 meetri ja 4x100 meetri jooksudes.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles