400 m rekordiomanik on tulihingeline Liverpooli fänn (1)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayde van Niekerk
Wayde van Niekerk Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS

Lõuna Aafrika Vabariigi 400 meetri jooksja Wayde van Niekerk purustas Rio olümpial 17 aasta vanuse maailmarekordi, joostes uueks tippmargiks 43,03. Pühapäev oli talle eriti õnnelik, sest tema lemmikklubi Liverpool alistas tõelises trilleris 4:3 Arsenali.

«Püstitasin maailmarekordi ja Liverpool võitis. Mul on palju, millega täna (pühapäeval) kekata. Kuna mu vend on Arsenali fänn, siis võib öelda, et mul oli suurepärane õhtu,» rääkis jooksja pärast kuldmedali võitmist.

«Vaatasin enne võistlusi Liverpooli mängi ning oli aru kaotamas. See oli niivõrd tasavägine mäng, aga me võitsime,» jätkas Van Niekerk. 

Kui Wayde van Niekerk on Liverpooli toetaja, siis maailma kõige kuulsam kergejõustiklane Usain Bolt fännab Liverpooli suurt rivaali Manchester Unitedit. Foto TT NYHETSBYRÅN
Kui Wayde van Niekerk on Liverpooli toetaja, siis maailma kõige kuulsam kergejõustiklane Usain Bolt fännab Liverpooli suurt rivaali Manchester Unitedit. Foto TT NYHETSBYRÅN Foto: Julio Cortez/AP
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles