Olümpialegend Nabi mõtleb koostööle kolmekordse olümpiavõitjaga

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (paremal) kaotas Mijain Lopezele nii Londoni olümpiafinaalis kui ka nüüd Rios.
Heiki Nabi (paremal) kaotas Mijain Lopezele nii Londoni olümpiafinaalis kui ka nüüd Rios. Foto: Tairo Lutter

Pärast Rio olümpia viiendana lõpetamist jättis Kreeka-Rooma maadleja Heiki Nabi õhku võimaluse, kas ei õnnestuks ehk tulevikus kootööd teha nüüdseks kolmekordse olümpiavõitja Mijaín López Núñezega. 33-aastane kuubalane on oma ala legend, kes võib nüüd ehk ka võistlussaapad varna riputada.

Nabi sõnul on tal kolmekordse olümpiavõitjaga hea klapp ning eestlased on ka varem Kuubal harjutamas käinud. Esialgu oleks suhtlemine keeruline, kuna kuubalane räägib ainult hispaania keelt. Seni on suheldud kuubalase juhendaja vahendusel, kes valdab veidike ka inglise keelt. «Peaks ehk siis ka hispaania keelt õppima,» viskas Nabi vahele. «Mulle tundub, et meil on hea keemia. Suhtume teineteisesse sümpaatiaga.»

Seni on Nabi teinud koostööd Henn Põllustega. Otsekohe pärast olümpiamedalite jagamist nii kaalukaid otsuseid loomulikult ei tehta, kuid mõtlemiskohti on kindlasti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles