Hästi alustanud Epp Mäe piirdus olümpial ühe matšiga (3)

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Rio olümpial võistlemas esimese Eesti naismaadlejana OMile jõudnud Epp Mäe, kes maadleb kehakaalus kuni 75 kg. Mäe kaotas kaheksandikfinaalis hiinlannast eksmaailmameistrile Zhang Fengliule 4:6, kuigi läks 3:0 juhtima ja hoidis seda eduseisu veel ka üks minut enne matši lõppu. 

Kuna hiinlanna kaotas veerandfinaalis 2:5 kanadalannale Erica Elizabeth Wiebele, siis sai ka Mäe olümpiaturniir ühe matšiga läbi.

Mäe avaringi kaotuse muudab valusaks kindlasti tõik, et ka kanadalanna oleks olnud tema jaoks võidetav vastane. Lisaks langes tema tabelipoolele paigutatud võistluse suursoosikuks olnud ameeriklanna Adelina Maria Gray konkurentsist veerandfinaalis.

Enne võistluste algust:

Mäe esimeseks vastaseks hiinlanna Zhang Fengliu. 26-aastane hiinlanna krooniti 2013. aastal Budapestis maailmameistriks, kuid seejärel ei ole ta tiitlivõistlustel poodiumile kerkinud. Mäe on mäletatavasti eelmise MMi pronksmedalist.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles