Skandaal: Vene maadluse juht andis pronksimatši kaotanud venelannale peksa (13)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inna Tražukova
Inna Tražukova Foto: Alexey Kudenko/Sputnik

Rio olümpiamängudel vabamaadluses kuni 63 kilogrammiste naiste seas pronksimatši poolakale Monika Michalikile kaotanud Venemaa maadleja Inna Tražukova väidab Venemaa maadlusföderatsiooni president Mihhail Mamiašvili lõi teda pärast kaotust mitmel korral näkku.

«Ma ei liialda millegagi ning see ei ole mingi mainekujundustrikk. Mul ei ole sotsiaalmeedia kära vaja. Ma ei nõustu sellise käitumisega ning ma kaitsen oma õigusi,» rääkis naine uudisteagentuurile Tass, kui temalt uuriti, kas tema esialgsed kommentaarid vastavad tõele.

Venemaa ajalehele Sport-Express antud interjuus rääkis Tražukova, et peksmine toimus tunnistajate silme ees. «See oli solvav. Ma ei taha, et see mitte kellegagi juhtuks. Kaalun kohtusse pöördumist.»

Venemaa maadlusföderatsiooni president Mamiašvili on valmis vabandama, kuid peab naise maadlust sellegipoolest tahtejõutuks. «Tahtejõutus ning ükskõiksus tuleb välja juurida. Kui kaotad, kuid näitad võitlusvaimu, siis on raske sportlasele midagi ette heita. Aga sa ei saa lihtsalt veerand tundi pärast kaotust tribüünil naerda. Meil oli karm ning raske vestlus, kuid mida ma oleks pidanud siis tegema. Kas õnnitlema teda turismireisi eest,» küsis vihane Mamiašvili.

Kommentaarid (13)
Copy
Tagasi üles