Usain Bolti järgmine eesmärk: kaunitarist kallim altari ette viia

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Jamaica sprindikuninga Usain Bolti järgmine suur eesmärk on naisevõtt, avalikustas jooksutähe õde Christine Bolt-Hylton. Rio olümpiamängudelt lahkub Bolt taas kolme kuldmedaliga, kokku on tal hetkeseisuga üheksa olümpiakulda.

Bolt ja Kasi Bennetti nimeline neiu on olnud paar juba aasta aega, kuid seni on sprinditäht oma eraelu ajakirjanike eest kiivalt varjanud. Bennett ei tee suhtest oma Instagrami-kontol küll otseselt saladust, nimetades Bolti muuhulgas «oma supermeheks», kuid ühtegi ühist fotot pole kumbki oma kontole üles riputanud. Avalikkuse ette ilmuti koos esmakordselt alles sel nädalavahetusel.

Ka Bolti ema Jennifer lausus hiljuti CNNile antud intervjuus, et ootab pikisilmi, millal poeg pere loob. «Loodan, et see juhtub peagi. Tean, et ta mõtleb sellele, sest oleme sel teema omavahel korduvalt rääkinud,» sõnas Bolti ema.

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

A photo posted by Kasi J. Bennett (@kasi.b) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles