Eesti võrkpalli mitmekordne meister vahetab nime

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila naiskond.
Kohila naiskond. Foto: Siim Solman

Kohila Võrkpalliklubi naiskond, kes on kolmekordne Eesti ja Baltikumi meister ning ka Eesti naiste võrkpalli lipulaevaks tituleeritud naiskond, jätkab oma neljandat hooaega uue nimega Kohila VK/E-Service. Otsitud sai kaua ja põhjalikult, aga käed sai augusti esimesel päeval löödud E-Service AS-iga, kes sai klubile arvestatavaks toetajaks ja seega ka nimisponsoriks.

Kui eelmisel aastal võttis Kohila Võrkpalliklubi osa Euroopa tugevuselt teisest klubisarjast CEV Cupist, siis agaval hooajal on sihid veelgi kõrgemad. Meistrite liiga laienemine võimaldas Euroopa tippsarjas osaleda kõikide maade meistritel. Võistlema asub koguni 30 naiste võistkonda, mis on Euroopa Võrkpalli Liidu sõnul enneolematu ja erakordne. 7. juunil toimus Roomas loosimine, kus Kohila sai vastaseks Montenegro esinudse Bari Luka. See suur ja Eestis juba praegu oodatud mäng toimub Kohilas 18. oktoobril. Kohilale on see kahtlemata ajalooline väljakutse, kuid eelnevalt peab klubi täitma kõik tingimused, sest mängud ja võistluspaik on range rahvusvahelise kontrolli all, kirjutas volley.ee.

Kohila naiskond jätkab loomulikult ka Eesti ja Baltikumi kõrgliigas, kus konkurents on võrreldes eelneva hooajaga tugevnenud ja tase kõrgem. Kohila eesmärgid on endised - tulla mõlemas sarjas taaskord meistriks ning pakkuda kodupublikule kaasahaaravaid mänge ja teravaid elamusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles