Hunt ei mõtle, vaid mängib (1)

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt mängus Detroit Lionsi vastu
Margus Hunt mängus Detroit Lionsi vastu Foto: AFP/SCANPIX

Margus Hundi seis Cincinnati Bengalsi meeskonnas on augusti lõpule omaselt ebakindel. Suvel nähtud treeningute põhjal kihasid Bengalsi meediakanalid ootusärevusest, kuna arvati, et oma neljanda NFLi profiliiga hooaja eel teeb eestlasest äärekaitsja lõpliku läbimurde. Eeldati, et Hunt on küpsem kui kunagi varem. Seejärel saabus aga esimene kontrollkohtumine Minnesota Vikingsiga ning Bengalsi tegevust kajastavad meediakanalid ja foorumid tampisid eestlase maa alla. Loodetavasti enneaegu.

«Sellest pidi tulema hooaeg, kus Margus Hunt murrab viimaks läbi, kuid ta oli esimese kontrollmängu kõige suurem pettumus. Kas sellest piisab, et ta lõpuks meeskonnast välja arvata? Meie igal juhul loodame,» teatas tiimi mitteametlikuks koduleheks peetav cincyjungle.com.

Vähe sellest, et Hunt oli selles mängus enda hale vari, tegi suurepärase esituse tema otsene konkurent Will Clarke. Kõlas arvamus, et ainuüksi sellest esitusest piisas, et Hunt lõplikult meeskonnast välja arvata. Päris nii lihtsalt need asjad siiski ei käi. Nädal hiljem võitis Bengals kontrollmängus Detroit Lionsit ning Hunt näitas end sootuks teisest küljest. Mis siis Vikingsi vastu valesti läks?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles