Niki Lauda: Verstappen peaks psühhiaatri poole pöörduma

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda.
Niki Lauda. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Vormelilegend Niki Lauda on varem olnud vormel-1 sarja imelapsest Max Verstappenist vaimustuses ja nimetanud teda sajandi talendiks, aga 18-aastase hollandlase viimase aja käitumine on pannud Laudat meelt muutma.

Eilse Belgia etapi ajal ja järel kritiseeris Red Bulliga sõitvat Verstappenit kõigepealt Ferrari piloot Kimi Räikkönen, kellel tekkis rajal Verstappeniga mitu ohtlikku momenti. Verstappen süüdistas seepeale soomlast asjatus halamises ja leidis, et tema pole mingil juhul süüdi.

«Kui ta tõesti arvab, et Kimi on süüdi, peaks ta pöörduma psühhiaatri poole. Teisi sõitjaid ei tohi kunagi panna ohtlikkusse olukorda. Max pole tähele pannud, et vahepeal ta just seda teebki. Ta ei tunnista oma vigu,» kritiseeris Lauda Verstappenit telekanali RTL vahendusel.

«Ma tean väga hästi, mis nüüd saab. (Verstappeni isa) Jos räägib temaga ja ma palun luba, et ma saaks ka Maxiga vestelda. Ta sõidab üle oma võimete ja seda pole vaja. Kui ta suudab oma talenti ära kasutada, võib ta hakata etappe võitma, aga kui ta jääb vigu tegema, siis nii ei lähe,» lisas kolmel korral vormel-1 sarja maailmameistriks tulnud Lauda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles