Sokk loodab suurele tahtmisele, Veideman nooruse uljusele

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rain Veideman.
Rain Veideman. Foto: Raul Mee

KORVPALL. Eesti rahvusmeeskonna peatreener Tiit Sokk ütles enne kolmapäeval algavaid Euroopa meistrivõistluste valikmänge, et ootab ilma mitme põhimeheta noorelt koondiselt eelkõige suurt võitlust.

Hetkel on koondise treeningutel 13 meest, kellest üks kolmapäevases avakohtumises Valgevene vastu koosseisu ei pääse. Kuigi peatreeneri peas on valik juba tehtud, saavad mängijad selle info viimasel minutil.

«On vaja, et kõik 13 oleksid valmis, ja see üks nimi pole ses mõttes ka nii tähtis, sest 13 mängijaga teeme selle tsükli lõpuni,» sõnas juhendaja. «Kindel on see, et kõik 13 tahavad mängida ja on oma töö ausalt ära teinud.»

Sokk ei leia, et praegune koosseis (kust on puudu Siim-Sander Vene, Gregor Arbet, Kristjan Kangur, Janar Talts, Tanel Sokk, Gert Dorbek – M. G.) oleks liiga kogenematu. «Osa mehi on ju ka ühisliigas mänginud, see koosseis pole eelmiste aastatega võrreldes sada protsenti uus ja kogenematu,» ütles Sokk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles