Video: iseenda kübaratriki peale aplodeerinud jalgpallur sai punase kaardi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kaart
Punane kaart Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallur Medi Dresevic sai hakkama omapärase saavutusega: kaitsja lõi oma koduklubi Norrby kasuks kolm väravat, kuid saadeti seejärel tobeda punase kaardi tõttu väljakult minema.

Dresevicil oli juba üks kollane hoiatuskaart all, kui ta oma kübratarikki tähistama hakkas. Mees kaotas enesekontrolli ning jooksis üle staadionipiirete tühjale tribüünile, kus ta istet võttis ja endale aplodeeris.

Väljakule tagasi tulles astus tema juurde aga kohtunik, kellel sellel hetkel huumorisoon puudus. Kohtunik andis Dresevicile loata väljakult lahkumise eest teise kollase kaardi, mis tähendas 24-aastase jalgpalluri eemaldamist.

«Ma ei mõelnud üldse selle peale. See oli lihtsalt spontaanne reaktsioon. Kaitsjad ei löö väga tihti kolme väravat. Ma ei teadnud, kuidas seda tähistada, kuid siis meenus mulle üks Youtube’is nähtud video, kus üks mees samamoodi käitus. See on lühike selgitus, miks ma lõpuks tribüünil endale plaksutasin,» rääkis Dresevic.

Norrby võitis antud kohtumises 6:1 Tvååkersi meeskonda ning nüüd hoitakse Rootsi tugevuselt kolmandas liigas teist kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles