Postimehe otsepilt: ratsutamise kolmevõistlus Niitväljal

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 3. septembril toimusid Niitväljal ratsutamise kolmevõistluse juunioride Eesti meistrivõistlused, Eesti Ratsaspordi Liidu Kolmevõistluse Karikasarja VI etapp  ning kolmevõistlus „Niitvälja Sügis 2016“. Võistluse ühest alast – maastikukrossist- tegi Postimees ka ülekande, mida saab järgi vaadata.

Ratsutamise kolmevõistlus on võistlusala, kus võistluspaarid võtavad mõõtu koolisõidus, maastikukrossis ja takistussõidus. Niitväljal oli kavas võistluse ühepäevane formaat, kus hommikul sõideti koolisõitu ja takistussõitu ning õhtul krossi, peale mida selgusid ka lõplikud võitjad.

Võistlusel osales 38 võistluspaari, nendest Juunioride Eesti meistrivõistluste arvestuses 5: Andres Zirk ja Automatic Pilot, Ines Themas ja El Barrio, Katriin Sild ja Cape Lily, Kirkke Eliise Põldsalu ja Cendoria S ning Teisi Unt ja Ellux. Peale krossi jagati välja medalikomplekt, kus kuldmedali võitis Katriin Sild (Pärna RSK) hobusel Cape Lily, paari lõpptulemuseks jäi 49,9 miinuspunkti. Hõbeda võitis Kirkke Eliise Põldsalu (Tondi RSK) Cendoria S (60,8 mp) ja pronksi Andres Zirk (Nõo RK) hobusel Automatic Pilot (67,1 mp).

Täpsemad stardijärjekorrad ja tulemused

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles