Saksamaa jalgpallurid alustasid MM-valiksarja võimsalt

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Müller lõi Norra võrku kaks palli.
Thomas Müller lõi Norra võrku kaks palli. Foto: Jon Olav Nesvold/AP

2014. aastal jalgpalli maailmameistriks tulnud Saksamaa alustas 2018. aasta MM-valiksarja võõrsil saadud 3:0 võiduga Norra üle.

Kaks väravat läks Thomas Mülleri arvele, neist esimese lõi ta 16. ja teise 60. minutil. Müller andis ka resultatiivse söödu Joshua Kimmichi 45. minuti tabamusele. Teises C-grupi mängus tegid Tšehhi ja Põhja-Iirimaa 0:0 viigi.

E-grupis lõppes Rumeenia ja Montenegro lahing 1:1 viigiga, kusjuures mõlemad väravad löödi mängu lõpus. 85. minutil viis Adrian Popa kodus mänginud Rumeenia 1:0 juhtima, aga kaks minutit hiljem suutis Stevan Jovetic viigistada. Seitsmendal üleminutil oli Nicolae Stanciul kasutada penalti, aga Rumeenia poolkaitsja ei suutnud võimalust ära kasutada.

F-grupis alistas Šotimaa võõrsil 5:1 Malta, kes tegi eelmisel nädalal Eestiga 1:1 viigi. Šotlaste poolkaitsja Robert Snodgrass lõi Malta puuri koguni kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles