Ibrahimovići on endale tahtnud nii City kui ka Arsenal

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Paul Pogba olid suvise üleminekuperioodi kaks kuuma nime, kelle abil loodab Manchester Unitedi värske peatreener Jose Mourinho viia meeskonna Inglismaa meistritiitlini, mis viimati viidi enda auhinnakappi hooajal 2012-2013.
Zlatan Ibrahimovic (vasakul) ja Paul Pogba olid suvise üleminekuperioodi kaks kuuma nime, kelle abil loodab Manchester Unitedi värske peatreener Jose Mourinho viia meeskonna Inglismaa meistritiitlini, mis viimati viidi enda auhinnakappi hooajal 2012-2013. Foto: SCANPIX

Suvel Manchester Unitediga liitunud 34-aastane ründeäss Zlatan Ibrahimović avaldas, et temast olid aastate eest huvitatud ka Arsenal ja Manchester City.

«Olen kahel korral Premier League’iga liitumisele väga lähedal olnud. Korra oli huvitatud Arsenal ning siis Manchester City. Kuid seda ei juhtunud kunagi, sest mul ei olnud vaja Inglismaal mängida,» rääkis Ibrahimović, kes on Unitedi eest löönud neljas mängus neli väravat.

Kõik muutus, kui Manchester Unitedi peatreeneriks sai Jose Mourinho, kellega Ibrahimović puutus kokku Milano Interi aegadel. «Mourinho on imeline, ta teab, mida on võiduks vaja. Õppisin Interis tema pealt palju. Kes ei tahaks, et peatreener oleks Mourinho,» kiitis endine Rootsi koondise kapten oma peatreenerit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles