Kosovo sai MM-valiksarja mängupäeval üheksale jalgpallurile loa koondist esindada

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albert Bunjaku (paremal)
Albert Bunjaku (paremal) Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS

Kosovo jalgpallikoondis sai FIFAlt kinnituse, et üheksa nende koondisenimekirjas olevat mängijat, kes on varasemalt esindanud mõnda teist riiki, võivad tänaõhtuses MM-valikmängus Soome vastu platsile tulla.

Kosovo oli kummalise situatsiooni ees, kus päev enne MM-valikmängu polnud selge, kas üheksa nende jalgpallurit võib üldse mängida. 2008. aastal Serbiast iseseisvunud ning tänavuse aasta mais FIFA liikmeks võetud Kosovo määrati MM-valiksarjas I-alagruppi, kus täna hilisõhtul kohtutaksegi Soomega.

Loa Kosovot esindada, kuid varasemalt mõnes teises koondises mänginud jalgpallurid on Fanol Perdedaj, Bersant Celina, Hekuran Kryeziu, Albert Bunjaku, Enis Alushi, Sinan Bytyci, Vedat Muric, Fullerton Fejzullahu ning Elbasan Rashani. 

Nimetatute seas on kõige kuulsam mängija 32-aastane Bunjaku, kes esindas 2010. aastal Šveitsi ka maailmameistrivõistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles