Rooney kaitses oma positsioonivalikut

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Carl Recine/REUTERS

Inglismaa koondise kapten Wayne Rooney kaitses oma väljakupositsiooni MM-valiksarja kohtumises Slovakkia vastu, sõnades, et tema kohavaliku kohta on mõttetult palju kära.

Rooney mängis eilses 1:0 võidumängus Slovakkia üle paljude meelest liiga madalal. Inglismaa koondise peatreener Sam Allardyce ütles pärast mängu, et tema asi ei ole öelda Rooneyle, kus mees mängima peaks, kuna Inglismaa koondise kaptenil on temast kõvasti rohkem koondisemängude kogemust.

«Sellest tehakse liiga suur asi. Ma mängin Inglismaa eest, ma olen meeskonna kapten ning tunnen, et tegin oma positsioonil väga head tööd,» rääkis Inglismaa kõigi aegade suurim väravakütt Rooney Sky Sportsile.

«Kõige tähtsam on see, mis on meeskonna jaoks hea ning mis toob võidu. Olen seal selliselt terve oma karjääri mänginud ning järsku on see jube suur asi. Minu arvates on meedia üle reageerinud,» jätkas Rooney.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles