EOK premeeris võidukat neljapaati kokku 112 500 euroga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja pidulikul vastuvõtul
Andrei Jämsä, Tõnu Endrekson, Kaspar Taimsoo ja Allar Raja pidulikul vastuvõtul Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Olümpiakomitee premeerib Rio olümpiamängudel pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi võistkonna liikmeid Kaspar Taimsood, Allar Raja, Tõnu Endreksoni, Andrei Jämsat 90 000 euroga ning nende treenerit Mati Killingut 22 500 euroga.

Eesti Olümpiakomitee presidendi Urmas Sõõrumaa sõnul pakkusid Rio olümpiamängud palju positiivset. «Eesti tähthetkedeks XXXI suveolümpiamängudel Rio de Janeiros olid meie kõigi sportlaste sooritused, kellest 19 särasid saavutatud kõrgete kohtadega esitosinas ja mida kõike kroonis Eesti sõudepaatkonna võidetud pronksmedal. Eesti sai korraga juurde neli olümpiasangarit, kelle sihikindlus, tahtejõud ja koostööoskus saavad olema pikkadeks aastateks meie noortele ja ka olümpiale pürgivatele sportlastele eeskujuks ning inspiratsiooni allikaks,» rääkis Sõõrumaa.

«Loodan väga, et selle paatkonna teekond ei ole veel oma kulminatsioonini jõudnud ja meie olümpiasangareid innustavad juba uued sihid ja veel võitmata võidud. Õnnitlen meie paarisaerulise neljapaadi liikmeid, treener Matti Killingit, tiimi taustajõude, toetajaid ja kõiki teisi, kelle panus aitas Eesti neljapaadil võita olümpiamängudel pronksmedal. Suur suur tänu Teile!» lisas Sõõrumaa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles