Rooba muutis suhtumist ja õpib litriga mängima

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti hokikoondise tugitala Robert Rooba
Eesti hokikoondise tugitala Robert Rooba Foto: Tairo Lutter

«Olin hokimehena oma identiteedi kaotanud, ma ei mänginud enam nii tehniliselt nagu varem,» rääkis Eesti parim hokimees Robert Rooba möödunud hooaja vaevadest oma kauaaegses koduklubis Espoo Bluesis. Jaanuaris siirdus ta sealt aste madalamal, Mestise liigas mängivasse Kokkola Hermesesse, taastas enesekindluse ning alustas tänavust hooaega taas Soome meistriliigas Jyväskylä meeskonnas.

«Meeskond on kvaliteetne ja kogu klubi organisatsioon seni kogetust aste kõrgem. Viimastel aastatel on seda peetud Soome liiga üheks edukamaks organisatsiooniks,» kiitis Rooba uut koduklubi. «Seni pole igatahes millegi üle kurta.»

Uude klubisse mineku eel pidas Rooba peatreeneriga oma rollist pikki vestlusi ning sai teada, et teda nähakse meeskonnas pikema projektina. Seepärast pakutigi talle 2+1 lepingut, mis võimaldab sobivuse korral mängida Jyväskyläs vähemalt kolm hooaega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles