Pere Leib tahab rikkuda Selveri võitudeseeria

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev.
Pere Leiva peatreener Rainer Vassiljev. Foto: Sille Annuk

Pühapäeval kohtuvad Pere Leiva võrkpallurid  Schenkeri liiga liidri ja Euroopas tegusid tegeva Selver Tallinnaga.


Esimeses ringis andis Tartu pealinna klubile võõrsil tugeva lahingu ja palju ei puudunud, et Selver oleks esimese kaotuse saanud.

Toona lootis Selveri peatreener Avo Keel, et Tartu murtakse lihtsalt, ja ei saatnud väljakule kõige tugevamat algkoosseisu. Mängu edenedes leidis Pere Leib hea kindluse ja 4. geimist olid Selveri  põhijõud väljakul.

Puhkus jäi ära

Tartul oli viiendas geimis kaks matšpalli. Võitis siiski Selver 3:2, viies geim 16:14. Tartlaste peatreener Rainer Vassiljev  ei arvanud, et tallinlased just mütsiga lööma tulid. «Nad otsustasid põhimeestele puhkust anda, aga lõpuks tuli välja, et ega nad puhkust anda ei saanud,» ütles Vassiljev.

Tõenäoliselt on Selveri pallurid pühapäeval selle võrra valvsamad. «Teine asi on see, et neil on enne ja pärast meiega kohtumist väga tähtsad mängud, seega on nad pallimänguliselt heas vormis,» sõnas Vassiljev.

Raske vastane

Pühapäeval saab näha, kas Pere Leib suudab esitada sama südika partii kui esimeses ringis.

Vassiljev möönis, et tegu on kindlasti põhiturniiri ühe keerulisima vastasega. Pealinlastel pole sel hooajal Schenkeri liigas ainsatki kaotust. Tartlased loodavad, et just Pere Leib lööb tiitlikaitsja suurepärasesse seeriasse mõra.

«Kui Selver vähegi võimalusi annab, üritame need ära kasutada,» ütles Vassiljev. «Põhiturniiril on kohad veel jagamata. Punktivahed on hästi väikesed ja iga mäng oluline.»  

Kohtumine Pere Leiva ja Selveri vahel algab TÜ spordihoones  kell 16.

Tartlased on  väge täis. Vassiljevi sõnul ollakse paremas füüsilises vormis kui  mängudes Võru ja Daugavpilsi vastu. Taavi Nõmmistu on treeningutel tagasi. Rauno Tamme tegi küll põlvele veidi liiga, tema osalemise kohtumisel Selveriga otsustab peatreener laupäeval.

  Schenkeri liiga seis

1. Selver Tallinn    15    0    42

2. Poliurs/Ozolnieki    10    4    29

3. Pärnu VK    11    3    29

4. Tartu Pere Leib    8    7    25

5. Lase-R/Riga    8    7    25

6. TTÜ    7    7    21

7. VK Biolars/Olaine    6    8    20

8. Daugavpils    6    11    20

9. Valio Võru VK    6    9    16

10. Rakvere GT    5    10    16

11. RGU Yantar    0    16    2

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles