Usain Bolt teatas Instagramis, et tema ja ta kallima suhe on tugev

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt ja Kasi Bennett
Usain Bolt ja Kasi Bennett Foto: Instagram

Jamaica kuulus sprinter, maailma kõige kiiremaks inimeseks tituleeritud Usain Bolt kommenteeris Instagramis oma eraelu ja suhteid ning soovitas mitte uskuda kõike, mida meedias kirjutatakse.  

30-aastane Bolt näitas Rios, et ta tõesti on maailma kõige kiirem, saades oma kaheksanda ja üheksanda olümpiakulla, kuid päevi hiljem oli ta meedias hoopis teistel põhjustel.

Sostiaalmeedias ja siis meedias hakkasid levima pildid, kuidas Bolt oma võite tähistas. Osadel piltidel on teda näha koos 20-aastase brasiillannast üliõpilase Jady Duartega intiimses embuses ja teistel piltidel tantsimas Rio ööklubis veel ühe naisega.

Bolt tunnistas selle aasta alguses Ellen DeGeneresi saates esinedes, et ta on olnud kaks aastat koos jamaicalanna, 26-aastase Kasi Bennettiga.

Sel kolmapäeval edastas Bolt endast ja Bennetist sotsiaalmeedias fotod, millel on näha neid puhkamas Prantsuse Polüneesias Bora Boral.

Bolt teatas Instagramis oma 5,1 miljonile järgijale: «Kui usute, mida meedia kirjutab, siis te ei tunne meid. Meie suhe on tugev».

Bennett toetas Rio olümpia ajal Bolti aktiivselt sotsiaalmeedias. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles