Ronaldo naasis väravaga, Real jätkab täiseduga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali mängijad tähistamas.
Madridi Reali mängijad tähistamas. Foto: SCANPIX

Madridi reali jalgpallimeeskond sai Hispaania liiga kolmandas voorus kindla võidu Osasuna üle ning jätkab kolme vooru järel täiseduga.

Reali poolel tegi sel hooajal esimese mängu kaasa vigastuspausilt naasnud Cristiano Ronaldo, kes sai juba kuuendal minutil jala valgeks. Gareth Bale andis portugallasele hea söödu ning viimane lükkas palli tühja väravasse. Üheväravaline edu püsis poolaja lõpuminutiteni, kuid siis tegid Danilo ja Sergio Ramos seisuks 3:0, vahendas Soccernet.ee.

56. minutil suurendas Pepe pealöök edu veelgi ning veidi hiljem saatis Luka Modric palli karistusala joone lähistelt Osasuna värava nurka, tehes seisuks 5:0. Mängu viimased sõnad jäi aga Osasunale, kes lõpuosas kaks väravat tagasi lõi ning punase kaardi teenis. Kahe värava vahel teeniti ka penalti, ent selle suutis Casilla tõrjuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles