Red Bulli nõuandja: Ferrari piloodid näevad Verstappenis tõsist konkurenti (2)

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Red Bulli nõuandja Helmut Marko usub, et Ferrari pilootide kriitika 18-aastase Max Verstappeni suunas on põhjustatud sellest, et nad näevad noormehes tõsiseltvõetavat konkurenti.

«Mitte miski, mis nad on öelnud, pole õigustatud. Max on hoopis teise kaliibriga vormelipiloot. Teda peetakse tulevaseks maailmameistriks ning ta teeb omalt poolt kõik, et seda ka saavutada. See aga tähendab nii möödasõite kui oma positsiooni kaitsmist. Kui ta oleks midagi valesti teinud, oleks ta juba ka karistada saanud,» rääkis Marko F1 kodulehel.

«Mulle meenutab see aega, kui Michael Schumacher sisenes võistlussarja. Hockenheimis läksid Schumacher ja Ayrton Senna peaaegu kaklema. Senna oli toona tippsõitja, Schumacher aga noor uustulnuk,» jätkas Red Bulli nõuandja.

Lisaks usub Marko, et Verstappen on juba praegu vormelimaailma kõige populaarsem sõitja. «Max on noor inimene, kellel on väga tugev visioon sellest, mida ta tahab, ja ta ei peatu millegi ees, et seda saada. Fännide reaktsioon räägib selles olukorras tema kasuks. Ütleksin, et ta on praegu maailmas kõige populaarsem vormel-1 sõitja,» väitis Marko.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles