Võidulootus taandus soovile kaotada võimalikult väikselt

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis võõrustab Valgevene meeskonda
Eesti korvpallikoondis võõrustab Valgevene meeskonda Foto: Sander Ilvest

Võimalik, et Rain Veidemani EM-valikturniiri avamängus Valgevene vastu tabatud viimase sekundi keskjoonevise saab Eesti koondise jaoks finaalturniirile pääsu võtmeks. Või on selleks hoopis Reinar Halliku viimase rünnaku õnnega pooleks korvi kukkunud kolmene laupäeva õhtul samade meeskondade teise ringi kohtumises. Tänu nendele tabamustele on Eesti meeskond kinni alagrupi teises kohas, mis võib anda ka pääsme finaalturniirile.

Võib anda, aga ei pruugi. Suutnuks Eesti laupäeval võõrsil Valgevene alistada, olnuks finaalturniirile jõudmine juba üsna tõenäoline. Paraku tuli võtta vastu kaotus 63:79 ning kaks vooru enne turniiri lõppu on kõik endiselt lahtine.

Seda, et Minskis tuleb hoopis teistsugune mäng kui poolteist nädalat tagasi Tallinnas, oli karta. Tegelikkuses kujunes kõik aga veelgi keerulisemaks. Taas siginesid Eesti mängu kontrollkohtumistest tuttavad nii-öelda halvad perioodid, mis lubasid vastasel eduseisu saavutada ja ühel hetkel ka seda kasvatada.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles