Video: Margus Hunt säras hooaja esimeses mängus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika jalgpalluri Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals pidas profiliigas NFL hooaja esimese mängu. Avamatšis alistati 23:22 New York Jets ning eestlane tegi Benglasi kaitseliinis hea esituse.

Kui ülikooliaastatel kogus Hunt SMU meeskonnast kuulsust vastaste löökide blokeerijana, siis NFLis ei õnnestunud tal esimesel kolmel hooajal oma leivanumbrit kasutada. Täna sai Hunt aga linnukese kirja ja näitas, miks ta teenis omal ajal hüüdnime «idablokk». Jetsi 7:0 eduseisul teenisid nad kolme punkti löögi 22 jardi kauguselt ning just Hundi käsi oli see, mis löögi peatas. Seejärel sai Bengals mängu tagasi ja pööraski pingelise matši lõpuks enda kasuks.

Lisaks sai Hunt kahel korral käe vahele vastase söödule. Ilmselt oli tegemist eestlase parima mänguga NFLis. Pärast lörri läinud hooajaeelseid kontrollmänge andis Hunt täna paljudele kriitikutele ninanipsu.

Järgmise kohtumise peavad Hunt ja Benglas 18. septembril kodus Pittsburgh Steelersiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles