EMil temposõidus startiv Taaramäe: kõrge koht oleks pigem üllatus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe ja Tanel Kangert Rios.
Rein Taaramäe ja Tanel Kangert Rios. Foto: Tairo Lutter

Neljapäeval Prantsusmaal toimuval EMil temposõidus startiv Rein Taaramäe elu kõrgeimat tiitlivõistluste kohta ei oota, sõnades, et väga hea koht oleks pigem üllatus.

«Jään rahule, kui oma sõidu ära teen. Mingit lõppkohta prognoosida ei oska, aga midagi erilist ka oodata ei maksa,» kirjutas homme Prantsusmaale minev Taaramäe Facebookis.

«Tiitlivõistlustelt on minu parim koht Pekingi olümpial, kui olin 16., MMi eraldistardis olin 29. ning EMil olen sõitnud vaid juuniorides ning U23 vanuseklassis, kus endalegi üllatuseks võitsin 2007. aastal hõbeda,» meenutas Taaramäe, kes esmakordselt saab täiskasvanuna osaleda EMil.

«Nende faktide põhjal mind tempomeheks lugeda ei saa, nii et kui siit mingi kõrgem koht peaks tulema, siis oleks see pigem üllatus,» jätkas Taaramäe, kes stardib 18. septembril ka grupisõidus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles