Galerii: rektor kutsus olümpialasi golfile

Risto Mets
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtupoolikul palus Tartu ülikooli rektor Volli Kalm pidulikule vastuvõtule need ülikooli akadeemilise spordiklubi sportlased, kes käisid augustis Rio olümpiamängudel. Pidulike sõnavõttude, õnnitluste ja õunamahla mekkimise kõrval tuli sportlastel näidata oma oskusi golfis. Rektor on nimelt suur golfisõber ja korraldab golfiturniiri rektori karikale.

Kalmu sõnutsi on pea neljandik Eesti tänavusest olümpiakoondisest seotud Tartu ülikooliga ning ülikool saab sportlaste edu valguses end väga hästi tunda. «Ainus, mida ülikool veel soovida saab, on see, et te tippspordis jätkaksite.»

Vastuvõtule kutsuti 400 m tõkkejooksja Rasmus Mägi, seitsmevõistleja Grit Šadeiko, pikamajooksjatest kolmikõed Lily, Liina ja Leila Luik, vibulaskja Laura Nurmsalu ja keskmaajooksja Tiidrek Nurme.

Lisaks tunnustasid rektor ja Tartu abilinnapea Tiia Teppan treenereid Anne ja Taivo Mägi, Mehis Viru, Aune Varikut ja Harry Lembergi. Viimane kinkis rektorile omakorda olümpiamedali.

Olümpialaste poolt ütles ülikoolile ja Tartule tänusõnad maratonijooksja Tiidrek Nurme, kes avaldas lootust, et tulevikus ootavad ülikooli sportlasi veel paremad olümpiamängud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles