Postimees ja Kanal 12 hakkavad näitama Eesti võrkpallimeeskonna mänge

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti Võrkpalli Liit ja AS Eesti Meedia sõlmisid koostöölepingu, mille raames jõuavad kolme järgmise hooaja jooksul kõik olulisemad võrkpallimängud Eesti inimesteni Eesti Meedia telekanalite ja veebiportaalide kaudu.

Leping hõlmab Eesti meeste rahvuskoondise, Saja Liiga, Eesti meistri- ja karikavõistluste ning Euroopa karikasarjades osalevate klubide tele- ja veebimängude ülekandeid ja koostööd võrkpalli üldise turundamise vallas. Lisaks on AS Eesti Meedia vähemalt käimasoleva Euroopa meistrivõistluste tsükli lõpuni Eesti meeste võrkpalli rahvuskoondise peasponsor võimalusega pikendada lepingut veel kahe aasta võrra.

«Mul on väga hea meel, et Eesti Võrkpalli Liit valis koostööpartneriks ja sealhulgas meeste rahvuskoondise peasponsoriks just Eesti Meedia. Ainsa Eesti pallimänguna maailma tipptasemele jõudnud võrkpall on just see spordiala, mis peab õigustatult jõudma läbi Eesti Meedia erinevate kanalite võimalikult suure publikuni ja seda hoolimata sellest, kas mängud toimuvad kodumaal või võõrsil,» rääkis AS-i Eesti Meedia juhatuse esimees Sven Nuutmann.

Eesti Võrkpalli Liidu presidendi Hanno Pevkuri sõnul on võrkpalliperel sõlmitud lepingu üle väga hea meel. «Eesti edukaim pallimänguala ja Eesti edukaim meediakontsern tekitab koos kindlasti väga hea sünergia. Et kasvatada peale terveid ja tugevaid, spordist lugupidavaid noori, on võrkpalli «jalajälje» kasvatamine ühiskonnas väga tähtis. Leping meediakontserniga, mille igapäevane lugejate-vaatajate arv on konkurentsitult suurim Eestis, annab meile võrkpalli populaarsuse tõstmiseks loodetavasti täiesti uued võimalused.»

«Eesti meeste rahvuskoondis alustab juba 15. septembril mängudega Euroopa meistrivõistluste valikturniiril Rumeenias, nädal aega hiljem mängitakse Tšehhis. Kanal 12 ja Postimees online näitavad kõiki mänge otseülekandes,» selgitas AS-i Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer.

«Lepingu raames jõuavad 2016-2017 hooajal Eesti Meedia telekanalite või Postimees online´i vahendusel Eesti publikuni üle 100 mängu Eesti, Läti ja Leedu tugevamaid võrkpalliklubisid ühendava Saja Liiga hooajast, Eesti meeste karikafinaalist ja Eesti meistrivõistluste poolfinaal- ning finaalseeriast. Eesti koondise plaanides on ka Maailmaliiga ja loodetavasti ka Euroopa meistrivõistluste finaalturniir,» tutvustas Kaljuveer koostöö sisu.

Eesti meeste rahvuskoondis võitis tänavu suvel Euroopa Liiga, millega tagati endale tulevaks hooajaks õigus mängida Maailmaliigas. Saja Liiga otseülekanded algavad 16. oktoobril Pärnu VK ja Selver Tallinna mänguga.

Selver Tallinn ja Kohila VK osalevad oktoobris võrkpalli CEV Meistrite Liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles