Eesti otsib värskust ja head emotsiooni

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiit Sokk (keskel).
Tiit Sokk (keskel). Foto: Sander Ilvest

KORVPALL. Kuigi 2017. aasta EM-valiksarja tabeliseisu mõttes ei pruugi tänane Eesti koondise kodumäng Portugaliga suurt midagi muuta, tuleks kas või hea emotsiooni pärast külalised ikkagi alistada.

Eesti on nelja vooru järel kahe võidu ja kahe kaotusega D-grupis teisel kohal. Korraliku võimaluse heidelda EM-finaalturniiri kohale annaks hoopis laupäevane võit Poola üle, kes on ilmselt selleks hetkeks juba alagrupi võidu kindlustanud. Kui Poola juhtuks täna kaotama Valgevenele, läheksid kaardid muidugi pisut segamini.

«Poistel oli pärast kaotatud Valgevene mängu Eestisse naastes 24 tundi vaba, mis on viimase aja kohta isegi päris palju. See oli hea ka selles mõttes, et ei peaks kogu aeg ninapidi koos olema. Tundus, et viimases mängus oli väike mentaalne väsimus sees, aga loodame, et nüüd on fookus jälle õiges kohas,» ütles Eesti peatreener Tiit Sokk koondislaste viimaste päevade režiimist, mis lubas pärast kolmemängulist välisturneed mängijatele pisut puhkust anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles