Edasilükatud Meistrite liiga mäng toimub täna

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihm segas Meistrite liiga mängu pidamist.
Vihm segas Meistrite liiga mängu pidamist. Foto: Mike Egerton/EMPICS Sport

Manchester City pidi eile õhtul Meistrite liiga raames võõrustama kodus Mönchengladbachi Borussiat, kuid mäng jäeti suure vihmasaju tõttu ära. Nüüd on paika pandud, et mäng peetakse täna algusega kell 21.45.

Eilsed piletid kehtivad mõistagi ka täna. Gladbachi jalgpalliklubi soovis, et mäng algas ligi kaks tundi varem, et nad saaksid juba samal päeval koju lennata, kuid City ei oleks suutnud organiseerida staadionile selleks ajaks piisavalt töötajaid.

Eilne mäng jäeti ära pärast 30-minutilist arutelu. Tunni aja jooksul sadas Manchesteris maha 32,4 mm sademeid. Mängu ärajäämine oli suur löök Gladbaci fännidele, sest eile kohal olnud 1600 jalgpallisõbrast jääb hinnanguliselt tänast mängu vaatama vaid veerand, kirjutab Sportsmail.

Mönchengladbachi Borussia mängijad tänavad fänne, kes võtsid ette sõidu Manchesteri. Foto: AP/Scanpix.
Mönchengladbachi Borussia mängijad tänavad fänne, kes võtsid ette sõidu Manchesteri. Foto: AP/Scanpix. Foto: Dave Thompson/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles