Pehrssoni järel hakkab Eesti koondist juhendama tõenäoliselt Reim (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise tulevikule otsa vaadates on juba ammu olnud selge, et Magnus Pehrssoni järel saab järgmiseks juhendajaks praegune U21 koondise loots Martin Reim. 

Juba Pehrssoni ametisse nimetamisel tunnistas Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak, et Pehrsson on sildtreeneriks, kelle järel astub ametisse järgmine eestlasest juhendaja.

Kui seni oli küsimärgi all, millal võiks toimuda Reimi debüütmäng Eesti koondise juhendajana, siis Pehrssoni ametist lahkumise järel on selge, et selleks saab olema 7. oktoober, kui Eesti kohtub MM-valikmängus Gibraltariga.

Eilset Eesti liiga kohtumist Nõmme Kalju ja FC Flora vahel oli Reim igatahes jälgimas juba koos Eesti koondise pikaaegse abitreeneri Janno Kivisillaga.

Kuna valiktsükkel on juba käimas, jääb peatreeneri vahetuse korral koondise juures olev eestlaste tiim tõenäoliselt samaks ehk loogiline on nii Janno Kivisilla kui ka Mart Poomi jätkamine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles