Pärnu võrkpalliklubi täienes kahe Läti koondislasega

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toms Švans.
Toms Švans. Foto: Pärnu võrkpalliklubi

Eelmise hooaja põhituumikust vaid kuus mängijat säilitanud Pärnu võrkpallimeeskonna uus koosseis saab selgeks pärast nädalavahetusel toimuvat kodust kontrollturniiri, teatas klubi kodulehekülg.

Asendusi oli vaja leida mängijakarjääri lõpetanud Jaanus Nõmmsalu, Kardo Kõresaare ja Gilbert Bergsteini ning välisklubisse siirdunud Martti Keele, Andrus Raadiku ja Timo Tammemaa asemele.

Tänaseks on käed löödud kahe Läti koondise mängijaga:

Toms Švanš, pikkus 198cm, sünd. 1993 – keskblokeerija – eelmine klubi Daugavpilsi Ülikool

Edvarts Buivids, pikkus 199cm, sünd. 1993 – diagonaalründaja – ASK Kuldiga

Leegionärid saabuvad klubi juurde pärast Läti koondise EM-valikmänge ehk alles vahetult enne Saja Liiga hooaja algust.

Eelmise hooaja Saja Liiga väärtuslikum mängija Hindrek Pulk pidi seljavigastuse tõttu pooleli jätma testperioodi Poola Plus Liigas osaleva Kielce Effector meeskonna juures. Hindrek on nüüd tagasi Pärnus koduklubi juures. Vigastuse tõsidus, ravi ja mängupausi pikkus selgub pärast lisauuringuid ja spetsialistide hinnanguid. Jätkuvalt ravib põlvevigastust lätlane Aleksandrs Avdejevs ning tema jätkamine selgub alles paari-kolme kuu pärast.

Sel nädalal on testimisel kaks nurgaründajat: venelane Egor Logunov, pikkus 195cm, sünd. 1991, eelmine klubi Jaroslavli Jaroslavitš (Venemaa kõrgliiga A) ja lätlane Aleksandrs Kudrjašov, pikkus 195cm, sünd. 1988, Jelgava Biolars.

Reedel ja laupäeval osalevad Pärnus hooajaeelsel kontrollturniiril soomlaste Pielavesi Sampo (võistkonnas on ekspärnakad Martti Keel ja Andrus Raadik), leedukate Vilniuse Flamingo ja eestlaste Tallinna Selver ja Pärnu VK. „Pärnu Sügis“ turniiri mängude algus Pärnu kesklinna koolide võimlas on 16.09 kell 18 ja 17.09 kell 10

Pärnu VK koosseis tänase seisuga:

Sidemängijad: Markkus Keel, Siim Orgvee
Keskblokeerijad: Tamar Nassar, Harri Palmar, Toms Švans (Läti), Mhait-Martin Pool, Madis Parrol
Nurgaründajad: Taavet Leppik, Sander Rätsep (Kanada/Eesti), Märt Tammearu, Siim Tammearu
Liberod: Edgar Järvekülg, Silver Maar
Diagonaalründajad: Hindrek Pulk, Edvarts Buivids (Läti)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles