Julge avaldus: Messi oleks maailma parim igal positsioonil

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpalliklubi peatreener Luis Enrique otsustas pärast võistkonna 7:0 võitu Glasgow Celticu üle kiita enda hoolealust Lionel Messit.

Eile kolm väravat löönud Messist sai esimene jalgpallur Meistrite liiga ajaloos, kes suutnud sarjas teha kolm kübaratrikki. Luis Enrique leidis seejärel, et viiekordne maailma parim jalgpallur võiks platsil edukalt täita kõiki positsioone, kirjutab Reuters.

«Mängides naudib Messi täielikku vabadust. Ta võib pidevalt positsioone vahetada. Ta võib anda paarikümne meetri pealt ideaalseid sööte ja saata palli just täpselt soovitud kohta,» teatas Barcelona juhendaja.

«Kui ta mängib positsioonidel 9, 8 ja 6 on ta maailma parim. Ta on maailma parim igal positsioonil,» täpsustas Luis Enrique. «Ta mängib totaalset jalgpalli ja meie poolt oleks rumal teda piirata. Minu jaoks on ta läbi aegade parim mängija.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles