Oluline info fännidele: FIBA nõudel muudeti Eesti ja Poola EM-valikmängu aega

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondise mängijad eile Portugali vastu vüitlemas.
Eesti korvpallikoondise mängijad eile Portugali vastu vüitlemas. Foto: Eero Vabamägi

Rahvusvaheliselt korvpalliliidult (FIBAlt) saabus täna nõue ühtlustada EM-kvalifikatsiooni D-alagrupi viimase mänguvooru algusajad ja nii muudeti Eesti-Poola laupäevase mängu aega ligikaudu tunni võrra.

Pärast läbirääkimisi nelja riigi koondisega sai ühiseks algusajaks laupäev kell 19 Kesk-Euroopa aja järgi ehk siis kohtumises Eesti ja Poola vahel pannakse pall Tartus mängu Eesti aja järgi kell 20.00.

Algselt pidi kohtumine Tartu Ülikooli Spordihoones algama kell 19.10 ning kohtumine Portugali väikses rannikulinnas Sines’is meie aja järgi kell 22.30.

«Kuna tegu on laupäevaga, oli võimalik tuua kohtumine Portugalis sealse aja järgi kella 18 peale. Meie poolt vaadates pole õnneks väga suurt vahet, kas alustada 19.10 või 20.00, peamine on, et see info jõuaks kõigi huviliste, poolehoidjateni,» märkis EKLi peasekretär Keio Kuhi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles