Hannes Soomer alustab motoringrajas kõrgemas MM-klassis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Soomer.
Hannes Soomer. Foto: Erakogu

Hannes Soomer, hetke kiireim noor Eesti motoringrajasõitja, kes sel hooajal on regulaarselt tõusnud Euroopa juunioride karikasarja poodiumile, osaleb alates sellest nädalavahetusest supersport klassi maailmameistrivõistluste etappidel.

Lahkumine Euroopa juunioride karikasarjast ei olnud Soomerile kerge, kuna hetkel hoiab ta sarjas teist kohta, olles liidrist Mika Perez'ist vaid 10 punkti kaugusel. «Raske on Euroopa juunioride karikasarjast lahkuda, kui seljataga on nii suurepärane hooaeg,» kommenteeris Kallio Racing meeskonnas Yamahal sõitev Soomer.

«Kuid osalemine kõrgemas klassis on minu jaoks prioriteet. Konkurents superspordis on tohutu, kuid juunioride sarjast tulles olen selleks valmis!»

World Supersport klass on osa World Superbike võistlussarjast. Tegemist on seeriatootmise mootorrataste maailmameistrivõistluste sarjaga, mille etapid toimuvad üle maailma, sh Kataris, Austraalias, Tais, Malaisias ja USAs.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles