Rõõmu otsija

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim.
Martin Reim. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise mängust on viimasel ajal olnud kadunud rõõm ja sära ning koos sellega kadus nüüd meeskonna tüüri juurest ka rootslasest juhendaja Magnus Pehrsson. Juba varem oli selge, et ühel päeval peab Pehrssonilt ametikoha üle võtma Martin Reim. Nüüd jõudis see päev kätte varem, kui esialgu osati oodata.

Reimi meediale esitlemise pressikonverentsil oli põhiteemaks just rõõm ja see, kuidas mängijad selle taas leiaksid. Nii peabki Eesti jalgpallikoondise rekordinternatsionaal otsima lähinädalatel võluvitsa, millega tuua mängijate silmi tagasi rõõm ja sära, ning seda juba 7. oktoobriks.

Samas ei ole Reimil ees ühtegi sõprusmängu, kus mehi enne proovile panna. Nii tulebki oma ootused ja nõudmised mängijatele selgeks teha järgmiste nädalate jooksul toimuvatel kohtumistel ja paaripäevases matšieelses laagris. 7. oktoobri MM-valikmängus Gibraltariga tahetakse juba näha rõõmu, sära ning ka võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles