Ülevaade võrkpallikoondisest: jokkerid, poolik pusle ja tüdimus kaaslastest (1)

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: cev.lu

Rumeenias Craiovas peetud 2017. aasta Euroopa meistrivõistluste valikmängude F-alagrupi esimene turniir lõppes eestlastele kahe võidu ja ühe kaotusega. Mängud läksid raskemast raskemalt, mängijad tunnistasid, et väga pikalt koos Poolas laagris viibimine on veidi vaimu nüristanud ning pusle veel väga hästi kokku ei klapi.

Kuigi avamängus tšehhidelt saadud 0:3 koslep jäi ainsaks ja kaks järgmist mängu Rumeenia ja Makedooniaga suudeti võita (vastavalt 3:1 ja 3:2 – M. G.), tuli kõik väga raskelt.  Rumeenlasest peatreener Gheorghe Creţu oli mõlemas mängus tõmmanud kaardipakist  mitu jokkerit.

Toome siinkohal esile mõned punktid, mis lõppenud mängudest silma hakkasid, ja võtame enne reedel algavat teist turniiri hetkeolukorra kokku.

Põhjendusi, miks avamäng Tšehhile nii mannetult kaotati ja ülejäänud kaks üsna raskelt tulid, oli erinevaid. Koondise üks kogenumaid Ardo Kreek tunnistas, et pikk ühine laager Poolas Lubinis oli vaimselt väsitav. «Liiga harjunud ehk oleme üksteisega, esimeses mängus oli küll tunne, et ei viitsi nendele samadele nägudele enam otsa vaadata. Kõik olid kuidagi omaette ise nurgas, nüüd on juba parem ja eks kannatame  need 20 päeva veel ära,» sõnas Kreek pärast viimast kohtumist Makedooniaga, viidates kolmanda ringi mängudeni jäävale ajale. Kui alagrupist otse edasi ei saada, valmistutakse nendekski Lubinis.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles