Gunnar Klettenberg ja Quote lõpetasid Venemaal MK-etapi kuuendal kohal

Eesti Ratsaspordi Liit
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg ja Quote.
Gunnar Klettenberg ja Quote. Foto: Gerlin Kess

Pühapäeval lõppes Moskva lähistel Maxima ratsakeskuses peetud rahvusvaheliste takistussõidu võistluste sari Kesk-Euroopa liiga MK-etapiga, kus Gunnar Klettenberg ja Quote lõpetasid kuuenda kohaga.

Maxima MK-etapil osales 26 võistluspaari Venemaalt, Eestist, Lätist, leedust ja Valgevenest. Ümberhüpetele pääses kuus sportlast, nende hulgas Gunnar Klettenberg hobusega Quote. Paraku tuli meie esimesena startinud sportlaspaaril ümberhüpetel üks takistus maha ja kuna konkurendid suutsid sealgi vigu vältida, tuli leppida kuuenda kohaga. Etapivõit jäi Venemaale, selle saavutas Venemaa takistussõitja Viktoria Krashevich hobusega Arinjo V. Teisel kohal lõpetasid Natalia Simonia ning Klen, kolmandal Mihail Shemshelev hobusega Haldor.

Rein Pill ja A Brok lõpetasid Grand Prix nelja karistuspunktiga, mis andis auhinnalise 11. koha. Põhisõidule eelnevalt jõudis aga Pill auhinnalisele kohale hobusega Alfons Ra, olles viies kõrgusel 140cm.

Järgmine Kesk-Euroopa MK-etapp peetase meie juures Tallinnas Saku Suurhallis. Pärast Moskva etappi on esikolmik mitteametlikel andmetel järgmine: juhib Maximas mitte võistelnud noor venelanna Maria Bibikova 55 punktiga, teiseks tõusis Natalia Simonia 45 punktiga, kolmas on poolakas Dawid Kubiak 43 punktiga.

Auhinnalisi kohti tuli sel nädalavahetusel veel teisteltki kõrgustelt. Neljapäeval toimus kõrgusel 140 cm sõit Tabel C arvestuspõhimõttel, kus Rein Pill ning A Brok jõudsid kolmandale positsioonile Natalia Simonia ja Kleni ning Vladimir Beletsky ja Rocketmani järel. Samal päeval saavutas Gunnar Klettenberg hobusega Hardcase kahefaasilises 130 cm sõidus puhta sooritusega auhinnalise kümnenda koha.

Reedel tegi eestlaste parima tulemuse Klettenberg, kes 145 cm kõrguses parkuuris saavutas Traffic`ga neljanda koha. Parima tulemuse tegid puhtusele ja kiirusele peetud parkuuris möödunud pühapäeval sarnasel kõrgusel peetud Grand Prix võitnud Anna Gromzina ja Pimlico. Pill ja A Brok lõpetasid selle sõidu nelja karistuspunktiga, samas oli Pill hobusega Alfons Ra viiendal kohal kõrgusel 135 cm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles