Rootsi jalgpallur sai tüdruku käest peksa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mathias Ranegie
Mathias Ranegie Foto: SCANPIX

Rootsi jalgpallurid Mathias Ranegie ja Gustav Svensson sattusid eile varahommikul Lõuna-Rootsis Göteborgis ühes söögikohas sõnelusse seitsme tütarlapsega, tüli päädis sellega, et üks naistest lõi Ranegiel kulmu veriseks.

Göteborgi jalgpalliklubis BK Häcken mängiv Ranegie ja Türgi klubis Bursaspor mängiv Svendsson läksid Göteborgi kesklinnas asuvasse kohvikusse Tintin, kirjutab Expressen.

Oma toitu oodates tekkis neil tüli seitsme 20. eluaastates tütarlapsega, kes olid tellinud sama sööki, mis jalgpallurid.

«Nad tahtsid meie toitu ära võtta ja hakkasid meie vaidlema, karjusid igasuguseid roppusi ja käitusid väga agressiivselt,» meenutas Ranegie.

Kell 6.10 saabus tüli lahendama politsei, kes käskis Ranegiel ja Svenssonil kohvikust lahkuda. Kui mehed olid tänavale jõudnud, tuli tüdrukutekamp neile järgi. Politseinike nähes läks üks tütarlaps Ranegie juurde ja virutas teda rusikaga näkku, selle tagajärjel hakkas mehel kulmust verd voolama.

«Politseinikud istusid teisel pool tänavat oma autos. Sain päris korraliku obaduse ja nüüd on mul näos suur arm. Aga mida ma tegema oleks pidanud? Ma ei saanud ju tüdrukut vastu lüüa,» sõnas Ranegie. «Okei, sain peksa. See oli nii tobe olukord, tüli, mis läks liiale ja lõppes sellega, et mul on suur arm näos.»

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles